onsdag den 19. december 2012

Råcreme

Nem og hurtig råcreme


  • 2 dl. fløde
  • 3 æggeblommer
  • 1 spsk sukrin+
  • ½ tsk.. vanilie
Pisk fløden stiv, pisk herefter blommerne med sukrin og vanilie og vend det herefter i fløden. Desværre nåede jeg ikke at tage billeder af cremen. Men den skal snart laves igen.

Opskriften har jeg fundet hos Madbanditten.

fredag den 14. december 2012

Chokolade med appelsinsmag

Jeg kunne slet ikke vente med at sætte tænderne i chokoladen, så fik taget den ud lidt for tidligt... Men det smagte fantastisk!




Ingredienser:

  • 3 spsk. rå kakao (vælg en der ikke er for bedsk)
  • 3 tsk. vaniliepulver
  • 100 gr. kakaosmør
  • 2 spsk. agarve sirup
  • 1 tsk. sukrin
  • saft fra 1 appelsin
Smelt kakaosmøret over et vandbad og bland derefter de øvrige ingredienser i, smag til for at få den rette smag. Hæld det derefter på forme, jeg brugte silikoneforme, og sæt det derefter på køl et par timer. Enjoy.

Jeg fik inspiration hos Low carb lækkerier

Marcipan

Super nem og lækker marcipan - hvis man altså lige har forberedt sig lidt.



Ingredienser:

  • 300 gr. mandler
  • 3 spsk. agarve sirup
  • 1 tsk. mandel aroma
  • 2 æggehvider
Først smutter du mandlerne (kog dem i ca. 5-10 min. så er de lige til at smutte) sæt dem i ovnen ved ca 50 grader i 2 timer (jeg tog dem ud efter 1 time og kørte dem en lille tur i foodprocessoren og bagefter ind i ovnen igen 1 time), kør dem en tur i foodprocessoren igen og du har nu det fineste mandelmel. Kom de øvrige ingredienser i melet, og ælt det til en stor fast kugle. Stil i køleskabet og efter et par timer er den klar til at blive brugt - ja det gør den ihvertfald mere medgørlig ;-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...