tirsdag den 19. marts 2013

Muffins med hjerter - sweetheart cupcakes (gluten og mælkefri)


Virkelig lækre muffins, og så ser de tilmed super smukke ud <3














Ingredienser til 8 muffins:

  • 150 gr. dadler
  • 100 gr. hasselnødder
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 spsk RAW kakao
  • lidt salt
  • saft fra 1 appelsin
  • 2 æg
  • 8 jordbær
Fremgangsmåde:

Hasselnødderne kværnes i mini hakker og blendes med dadlerne. Solsikkerne kværnes i mini hakker,
og blandes med salt, kakao og bagepulver. Det hele æltes nu sammen (evt. i foodprocessor) og saften fra appelsinen og de 2 æg blandes i, og røres godt, til dejen er jævn.
Kom dejen i muffinsformene, og stik 1 jordbær i hver form, og bag dem ved 180 grader varmluft i 30 min.


Mens muffins er i ovnen, kan du jo blande toppingen (budding).

Ingredienser:
  • 2½ dl. kokosfløde
  • 38 gr. 70-86% chokolade
  • 3 tsk. RAW kakao
  • 2-3 husblas
Læg husblas i en skål med koldt vand i ca 5 min. Kog fløden op, kom chokolade i, og tag det af varmen når chokoladen er smeltet. Put 3 tsk kakao i fløden og rør rundt, kom nu husblas i og rør godt rundt. Stil på køl.










Tag muffins ud af ovne og afkøl dem. Når de er afkølede, kan du komme buddingen på toppen. Sæt nu muffins ind i køleskabet til afkøling i min. 30 min. så det hele får lov at sætte sig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...