mandag den 26. november 2012

Ketchup med bid i

Efter at have prøvet et par mislykkede forsøg på at tilfredsstille alle i familien med hjemmelavet ketchup, har jeg nu endelig fundet den vi ALLE kan lide...

Jeg fandt inspiration til opskriften hos Tatjana og har dog udeladt løg (da jeg ikke kan tåle det) og hvidløg, da ungerne ellers nægter at spise det :-)












Ingredienser:
  • 1 banan
  • 1 æble
  • en lille pakke rosiner eller 2 spsk.
  • 3 spsk. paprika
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 2 spsk. vand
  • 2 tsk. sukrin
  • 300 gr. cherry tomater
Det hele skæres i store stykker og puttes i en gryde, kog ved svag varme i ca. 45 min., når den er afkølet lidt, kan du blende den med stavblenderen, smag ketchuppen til.

Det holder ca. et par uger i køleskabet, men vores når aldrig dertil, da den hurtigt udryddes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...