mandag den 21. januar 2013

Træstammer


Træstammer: (ca. 14 stk.)
  • 2 dl rosiner
  • 2 dl dadler
  • 1 dl abrikoser
  • 1 dl mandler
  • 1 dl hasselnødder
  • 1 dl kokosmel
  • 6 spsk. stærk kaffe
  • 1 moden banan
  • 1/2 dl kakao - gerne RAW(evt. mere alt efter hvor kraftig smagen må være)
  • 3 tsk. romessens
  • 1/2 tsk. kanel
  • 1/2 dl mandelmel

Det hele blandes i en foodprocessor til en ensartet masse. Hvor grov du ønsker det, er op til dig. Formes til små træstammer. Stilles på køl.
Rul marcipanen ud i passende tykkelse. Højst en halv cm, da det hurtigt kan blive for meget. Husk at drysse bordet med flormelis så det ikke hænger i. Alle træstammer pakkes ind i en rulle marcipan. Husk enderne ikke skal dækkes.
Stil på køl og gå igang med chokoladen. Brug evt. en købe-chokolade uden mælk, eller lav den selv fra bunden. Du kan finde opskrift her fragilewithlove
Smelt chokoladen over vandbad eller lav chokoladen selv. Tag træstammerne ud af køleskabet og dyb begge ender i chokolade og lad størkne før de nydes. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...