tirsdag den 13. november 2012

Oksehøjreb med zuccinipasta


Hvad skal man lige lave til aftensmad... jeg det var overhovedet ikke forberedt. Jeg fandt lidt ting frem fra køleskabet, og min mand kørte op og fandt lidt kød. Det blev så til denne dejlige ret, som er ret hurtig lavet ;-)



Ingredienser:
  • 4 oksehøjreb med fedtkant
  • 1-2 zuccini
  • 200 gr. champignon
  • hjemmerørt mayo med sambal oelek
  • Grøn pesto
  • 1-2 hvidløg
  • 1/4 rød chili

Steg bøfferne tørstegt eller smørstegt, til de er rød/medium/gennemstegt.

Skræl zuccinierne helt ind til det bløde i midten. Du kan enten spise dem rå og blande 2 tsk. pesto eller anden smagsvariant.
Du kan også overhælde kogende vand på zuccinien.

Champignonerne rengøres og skæres i skiver (jeg bruger æggedeleren) kom dem på panden med lidt olie/smør, pres hvidløg gennem hvidløgspresseren, og det samme med chilien

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...